NIEUWS

 

Maatregelen in verband met het Corona-virus

 

Ook Deurenland neemt maatregelen in de strijd tegen het Corona/COVID19-virus, om onze klanten en medewerkers zo goed mogelijk beschermen. Wij hebben daarom de volgende maatregelen getroffen:

  • We zijn alleen in de showroom aanwezig wanneer we fit en gezond zijn

  • We nemen alle door de RIVM voorgeschreven hygiŽnemaatregelen in acht, zo geven we u geen hand en houden we de voorgeschreven afstand van 1,5 meter

  • We vertrouwen er op dat ook u zich aan de voorschriften van het RIVM houdt en niet naar onze showroom komt wanneer u klachten van neusverkoudheid,  hoesten, keelpijn of koorts heeft


 

Skantrae introduceert de afgelakte Nano TopCoat®!

Nieuw in het programma zijn de UV-gelakte Nano TopCoat® binnendeuren. Kant-en-klaar afgelakt in een zijdeglans RAL 9010 UV-coating. Superstrak en zeer krasvast. Deze 17 nieuwe modellen zijn leverbaar in opdekuitvoering en hebben een  levertijd van ongeveer 4-5 werkweken.
 
Het modellenprogramma omvat strakke deuren met verschillende groefpatronen en glasdeuren met voorgemonteerd, gehard blank glas of gelamineerd nevel glas. En zeer scherp geprijsd!
 
Een prachtige moderne toevoeging aan het reeds zeer uitgebreide Skantrae binnendeurenprogramma!
 


 

 

KIJK HIER VOOR ONZE COMMERCIAL:

http://www.youtube.com/watch?v=Xd_3ECWHh2c

 


 

SENSE, deuren die perfect passen bij een modern interieur.
Deuren met een heldere vormgeving door een strak samenspel van verticale en horizontale lijnen. De dieper liggende panelen zorgen voor mooie contrasten. De glasdeuren hebben aan beide zijden dezelfde uitstraling omdat zij geen glaslatten bevatten. Deuren met de smalle stijlen ogen mooi ‘licht en rank’, terwijl de brede stijlen deuren ‘voornaam en rijk’ uitstralen. Deurkrukken met een vierkant rozet passen heel mooi bij de SENSE deuren.

De SENSE opdekdeuren zijn kant en klaar wit afgelakt in ral 9010.
De stompe deuren zijn voorbewerkt.

Kies voor gemak: SENSE afgelakte opdekdeuren direct klaar
voor montage!


5 jaar garantie